PLANERA GAMEFAUNDER

Rodoma:
pijokas PLANERA GAMEFAUNDER
sveikia da karta,,,,,,,cia man koliotis a ne,,,,ok. si karta busiu korektiskas,,,,,ponai adminai,,,jus atsakete i mano klausima kam reikalingas vip..... dekui  sita as zinau ,,,,taisyklese rasoma jai yra vip. reiskia miestas apsaugotas nuo puolimu,,deja sita taisykle negalioja,,,,,,,mana miestas buvo uzpultas,,, pavogti resusai,,,,,,nafta, maistas i t,t,, nesvarbu kas      ,,, bet man idomu ryte kai jus atsykelete i i veidrody pasiziuryte jum negeda,,,gad taip zaidejus isdurynejate,,,,,,,,,,,,galite bluokuot a dar kitaip bausti many,,,,,as korektiskai si karta...aciu.
Prieš 9 m.
Planera Gamefounder Sveiki
Pasikartosiu, VIP paslauga nesuteikia miestams apsaugų,o tik suteikia platesnių privilegijų ir funkcijų.Galbūt jums atrodo,kai pradedate žaidimą yra kartu gaunamas VIP'AS+ 7Dienų apsauga.Prisijungus į žaidimą po savaitės yra gaunama VIP paslauga NEMOKAMAI,bet miestų apsaugos neduodame,ši nemokama dovana duodama tik vieną kartą- "Pradedantiems" žaidimą. Patartume atidžiai perskaityti taisykles,ir pasidomėti VIP puslapiu,apie tam tikras paslaugų kainas ir jų terminus.

Dėl blokavimų ir kitų bausmių į kurias įeina administracinės/laikinos žaidimo administracija palaiko žaidime tvarką,vien dėl to, kad užtikrintumėme saugią aplinką.Gavote administracinę ar laikiną bausmę kreipkitės į vidinę žaidimo pagalbą.

Ačiū už laišką. Linkime geros dienos . -Žaidimo administracija
Prieš 9 m.
Grįžti į žaidimą „Planera“
Rodoma: