Laboratorijų, tyrimų, dirbtuvių produ...

Rodoma:
Aurelija Sindy Laboratorijų, tyrimų, dirbtuvių produkcija
Čia dalinkimės informacija apie, tai, ko reikia tyrimams, kokio lygio hibridų gamybai kiek sąnaudų reikės ir t.t.
Prieš 11 m.
Aurelija Sindy Jei norite paklausi ar aprašyti tyrinėjimo ar sukūrimo kainą - spauskite "Naujas įrašas" :)
Prieš 11 m.
Aldona Pakalniene kodel pas mane negali ateiti kaimynai
Prieš 8 m.
Sveiki, ka duoda Agurku ekstraktas ir pipiru pazinimas. Pipiru pazinimas atlieka visus veiksmus 2x greiciau, tai cia auginimas ir gyvunai ieina?
Prieš 9 m.
Katerio Nuoma Cia vietoj pagreitinimo eliksyro, kuri imi uz plunksnas
Prieš 9 m.
sveiki ko reikiia 5lvl, kaulo ištyrinėjimui?
Prieš 9 m.
Kokiu tyrinejimu reiks siekiant istyrineti 60lvl tyrimus (nuo kvazimeliono iki eleksyro) ? Norisi is anksto pasiruosti. Kiek pati radau - reiks 5lvl juros arkliuko, 5lvl santarves kvieciu ir ko dar gal kas zino?
Prieš 10 m.
Salva Nano Ko reikės jaunystės eliksyrui yra prieš keletą psl, kvazimeliono, santarvės kviečių penktieji lvl irgi parašyti. Geriau klauskit konkrečiau, nes kiekviena darzovė tyrinėjasi penkiais lygiais, kelinto lvl kurios darzovės jums reikia?
Prieš 10 m.
Ginte Gggg na, 60lvl atidaro labai daug visko tyrinet ir noretusi iki to laiko nebestovet vietoj ir iskart pradet tuos naujus tyrinejimus... butu idomu zinoti kokios salygos keliamos tiems visiems tyrimams. Kas buvo ankstesniuose puslapiuose maciau, taip kad maciau jog jaunystes eleksyrui reiks 5lvl santarves kvieciu tyrimo, dar kazkuriam radau jog reiks kaip salygos 5lvl juros arkliuko. Taigi mane domina ne kokiu medziagu kam reiks, o ka iki kokio lvl sukelti pasiruosimui. Maciau as ir ta angliska puslapi, bet kad ir kaip gerai angliskai moku, pavadinimu kai kuriu nesuprantu ir tiek gilintis neturiu laiko.
Prieš 10 m.
Salva Nano Jei neliečiant tyrinėjimų, kurie atsirakina iki 60 lvl (jūros arkliai ir pan, o kai kuriuos jų reikės kelti prieš tyrinėjant medziagas po 60 lvl, jas surankioti reikia laiko, jei rūpi - teks pačiai gilintis), tai naujai atrakinami tyrinėjimai bus tie kuriuos matot tyrinėjimų medy (giroskopas 1 lvl (tik vieną tyrinėimo lygi turi), helis taip pat tik 1 lygi turi, puslaidininkis taip pat tik 1 lvl , katalizatorius irgi), kvazimeliono reikia 5 lvl (lygis aprašytas), santarvės kviečių 5 lvl (lygis aprašytas).

Nezinau, kokia iš to nauda tiesą sakant :D Bet gal jums ji yra, jei taip klausėt :) Prašau, naudokitės. :)
Prieš 10 m.
SANTARVĖS KVIEČIŲ 5 LVL
Prieš 10 m.
Salva Nano Reikia būt ištyrinėjus pazinimo pipiro 3 lvl, jūros arklio 4 lvl, turėti pasistačius neutriną, pasiekus 12 patogumo lygį.
Tyrinėjimui: 37 000 $, 15 santarvės kviečių, 15 lako, 25 bronzos.
Prieš 10 m.
susikuriau amzinos jaunystes eleksyra ir nezinau ar ji naudoti ir ka jis priduoda?
Prieš 10 m.
Salva Nano Duoda 20 val neribotos energijos, nereikia naudoti savo sukauptų saldainių ar energijos paketų. Naudoti geriausia tuomet, kai esat nusiteikę daug laiko praleisti zaidziant ir dirbti tikrai daug darbų.
Prieš 10 m.
Ilona T aciu, zinosiu
Prieš 10 m.
Grįžti į žaidimą „Nanoferma“
Rodoma: