kur rasti Alda?

Rodoma:
Pitas Boveris kur rasti Alda?
yra uzduptis surasti Alda kur ji rasti visur plaukiau ir nieko
Prieš 6 m.
Aiwa Aiwa kokias dar uzduotis turi be sitos uzduoties? aldas yra lektuvo saloj.nes kiek pamenu reikia kitas pagrindines uzduotis ivykdyti ir tik po to atsidaro lektuvo sala ir gali nuplaukes rast alda.tiksliai nebepamenu,bet atrodo ,kad sitaip buvo.
Prieš 6 m.
Aiwa Aiwa Iš karto jos įgyvendinti negalėsi. Tavęs lauks ilga kelionė, todėl reikės tinkamai pasiruošti. Pirmiausiai įgyvendink keliautojo Makmano užduotis ir jis tau pasakys, kur yra Aldas. Kai būsi pasiruošęs, spausk ant plausto ir keliauk į lėktuvo salą Napuką. Nepamiršk, kad aplankyti šią salą gali, jei jau surinkai 20000 reputacijos taškų.




Aldui reikės padėti išlipti iš aukšto medžio, kuriame įstrigo jo parašiutas. Įgyvendink užduotis ir įkalbėk stogų meistrą Vigo paskolinti tau ilgas ir tvirtas kopėčias. Kai gausi kopėčias, galėsi jas panaudoti paspausdamas ant medžio ir pasirinkęs tobulinimo funkciją.

Sudužus lėktuvui kelios dalys nulūžo ir pasimetė saloje. Tau reikės išvalyti salą ir surasti ratus, sparnus bei propelerį. Tuomet įgyvendinsi Akano užduotis ir jis sutaisys šias lėktuvo dalis. Tau beliks pabaigti Aldo lėktuvo taisymo darbus!

Užuomina: Napukos saloje rasi paslaptingą lizdą. Pakelk jį ir naudodamas tobulinimo funkciją įkelk į medį, kuriame buvo įstrigęs A...
Prieš 6 m.
išskleisti kitus 5 komentarus
Edita ZILINSKIENE sveiki kur rasti tarskyniu kas jas duoda malonu butu gauti atsakyma
Prieš 6 m.
sveiki kur rasti tarskyniu kas jas duoda
Prieš 6 m.
Rima Jurkoniene reikia daryti urano kedes
Prieš 6 m.
Grįžti į žaidimą „Okeanija“
Rodoma: